Продължаваме да държим на подписан ангажимент от страна на ИТН.

...
Продължаваме да държим на подписан ангажимент от страна на ИТН.
Коментари Харесай

Явор Божанков: Кредит на доверие на проектокабинета на ИТН или нови избори

" Продължаваме да държим на подписан ангажимент от страна на Има Такъв Народ . Нека мандатоносителят да откри верния формат. Предвид постигнатите договаряния Националният съвет на Българска социалистическа партия ще вземе решение... Има две линии на деяние - или да дадем заем на доверие на това ръководство, или още в този момент да решим да изпратим страната на нови избори ". 

Това сподели пред БНР Явор Божанков от Българска социалистическа партия. Той уточни, че Българска социалистическа партия е " единствената политическа мощ, която се държи държавно отговорно "

В предаването " Политически НЕкоректно " Божанков добави: 

" Държавата навлиза в сериозна политическа и парламентарна рецесия и то на фона на идваща нова Covid рецесия . Нещата са съществени и скоро цели стопански браншове ще стартират да желаят съответни решения ". 

Той напомни мнението на Българска социалистическа партия, че " персоналният състав на Министерския съвет е значим ". 

" По отношение на правосъдното министерство видяхме рокада. Тя целеше да тушира напрежението сред Демократична България и Има Такъв Народ. Важен е задължението за правосъдна промяна - промяна на цялата система , а освен да се затворят спецсъдилищата, правосъден надзор върху актовете на прокуратурата. Имаме ясна визия, служебният кабинет в тази посока работи интензивно. Имаме съответни и значими задания ". 



Интервюто с Явор Божанков можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР