Продажбата на общински имоти във Враца, и не само, трябва

...
Продажбата на общински имоти във Враца, и не само, трябва
Коментари Харесай

БСП: Спрете разпродажбата на общински имоти

Продажбата на общински парцели във Враца, и освен, би трябвало да спре, прикани Корнелия Нинова, която бе в града, с цел да поддържа левия претендент за кмет Момчил Младенов. " Нашата грижа за община Враца включва преустановяване на разпродажбата на общинските парцели и разпределяне на общинското благосъстояние на концесия ", съобщи председателката на Българска социалистическа партия. Нинова напомни, че и във Враца има тежък проблем със опазването на здравето. Според нея кметовете и общинските съветници ще се грижат за болничното заведение, само че същинското решение е здравните заведения повече да не са търговски сдружения. Лидерът на Българска социалистическа партия напомни почналата подписка за основаване на гаранционен фонд " Северозапад ". Чрез него ще бъдат отделени средства особено за района, което ще помогне да се увеличи виталното ниво на живеещите там.

Зам.-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Добрев посети Горна Оряховица, където поддържа претендента за кмет на общината, повдигнат от Коалиция " Българска социалистическа партия за България ", Явор Божанков. " Всички обясняваме по какъв начин най-големият ни проблем е, че се топим като нация, а младите напущат страната. Една част си потеглят, с цел да търсят развиване на Запад, само че доста си потеглят, с цел да търсят безусловно оцеляване. Днес изборът в Горна Оряховица е тъкмо подобен - за младите и за тяхното бъдеще ", съобщи Добрев. Той означи, че политиката е отвратила Божанков бързо, само че не го е отказала. Напротив, окуражи го той да промени политиката, а не тя него, сподели Добрев и напомни, че Българска социалистическа партия е дала късмет на младия политик и той не я е разочаровал.

За некачествените поправки във Велико Търново, емблемата на ръководството на ГЕРБ, приказва в тв изявление претендентът за кмет на града Весела Лечева. Тя пое ангажимент за един мандат да постави точка на диалога за тротоари, безхаберното презастрояване и паркирането, както и да постави ред в града.

С работещи на пазар " Краснодар " в Бургас беседва претендентът на " Българска социалистическа партия за България " за кмет на общината Николай Тишев. Заедно с претендентите за общински съветници Живко Господинов и Дафинка Главанска той се ангажира с обезпечаването на по-добра работна среда, възстановяване на изискванията за развиване на дребния и междинния бизнес и локалното произвеждане.

Огромният капацитет и опциите за ускорено развиване на Перник означи на среща с поданици на село Мещица претендентът за кмет на града Станислав Владимиров. Според него могат да се привлекат доста средства с добра и отворена към виновния бизнес политика, което ще докара до откриването и на доста работни места.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР