Продажбата на билети започва утреБългарската професионална футболна лига информира, че

...
Продажбата на билети започва утреБългарската професионална футболна лига информира, че
Коментари Харесай

По 35 и 15 лева ще плащат феновете за финала ЦСКА - Левски

Продажбата на билети стартира на следващия ден
Българската професионална футболна лига осведоми, че на 3 май 2022 година в 10:00 часа ще стартира продажбата на билетите за ФИНАЛА на SESAME Купа на България сред тимовете на ЦСКА и Левски, който ще се организира на Национален стадион „ Васил Левски “ на 15 май (неделя) от 17:00 часа.

Талоните ще бъдат пуснати онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи.

Футболните почитатели ще имат опция да закупуват билети и от каси на стадион „ Българска войска “ и стадион „ Георги Аспарухов “, като ЦСКА и Левски в допълнение ще уведомят своите последователи за работното време на обектите.

Символичен хазаин на срещата е ЦСКА, като последователите на тима ще имат разполагаем Сектори „ А “ и „ Г “ на стадион „ Васил Левски “.
Привържениците на Левски ще заемат места в Сектори „ В “ и „ Б “ на спортното оборудване.

БПФЛ обръща внимание, че последователи, с отличителни атрибути на един от тимовете, няма да бъдат допускани до секторите, които са авансово избрани за последователите на другия тим, без значение дали имат годен билет за съответния бранш.

Сектори „ А “ и „ В “: 35 лв.

Сектори „ Б “ и „ Г “: 15 лв.

*От основание за сигурност билети няма да бъдат продавани за Сектор „ Б “ блокове 16, 17 и 18 и Сектор „ Г “ блокове 34, 35 и 36, които ще бъдат употребявани за буферни зони сред последователите.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР