Продажбата на билети за финала за Купата на България между

...
Продажбата на билети за финала за Купата на България между
Коментари Харесай

Пускат билетите за финала ЦСКА София - Левски

Продажбата на билети за финала за Купата на България сред ЦСКА София и Левски ще стартира на 3 май (вторник) в 10:00 часа, потвърдиха от Професионалната футболна лига.

Талоните ще бъдат пуснати онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи.

Футболните почитатели ще имат опция да закупуват билети и от каси на стадион " Българска войска " и стадион " Георги Аспарухов ", като двата клуба в допълнение ще уведомят своите последователи за работното време на обектите.

Символичен хазаин на срещата е ЦСКА София, като последователите на тима ще имат разполагаем Сектори " А " и " Г " на стадион " Васил Левски ".

Запалянковците на Левски ще заемат места в Сектори " В " и " Б " на спортното оборудване.

Привърженици, които носят отличителни атрибути на един от тимовете, няма да бъдат допускани до секторите, които са авансово избрани за почитателите на другия клуб, без значение дали имат годен билет за съответния бранш.

Цените на билетите:

Сектори " А " и " В ": 35 лв.

Сектори " Б " и " Г ": 15 лв.

От съображения за сигурност билети няма да бъдат продавани за Сектор " Б " блокове 16, 17 и 18 и Сектор " Г " блокове 34, 35 и 36, които ще бъдат употребявани за буферни зони сред почитателите.

След края на футболната среща последователите на тима спечелил купата ще бъдат арестувани на стадиона до напускането на спортното оборудване на ентусиастите на изгубилия отбор.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР