Прочутият лаф Демокрацията ни отне... вече има нова разновидност. Тя

...
Прочутият лаф Демокрацията ни отне... вече има нова разновидност. Тя
Коментари Харесай

Демокрацията ни отне Караянчева - няма да е депутат

Прочутият лаф " Демокрацията ни лиши... " към този момент има нова вариация. Тя ни лиши Цвета Караянчева. Вотът на 11 юли и мандатната рулетка направиха по този начин, че председателката на Народното събрание в последния мандат на ГЕРБ няма да е народен представител в идващото Народно заседание. Тя водеше листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в родния Кърджали. ЦИК към момента не е оповестила кой от кое място става народен представител, само че се знае, че Движение за права и свободи взема 4 мандата от родопския град. Макар листата на ГЕРБ - СДС да изпревари с към 2000 гласа конкурентната на Има Такъв Народ, разпределението отрежда петия мандат точно за Има Такъв Народ.

Загубата за ГЕРБ би трябвало да е огромна. Караянчева бе народен представител общо в 5 Народното събрание. Но партийният водач Борисов бързо я прежали. " Голяма работа! Ще има и  други избори! ", сподели той през днешния ден на брифинг,

Кърджалийската прима бе централен персонаж в публикуваните телефонни диалози на Борисов предходната година. На тях се чуваше по какъв начин той я посочва с грозни прилагателни. После неведнъж я разцелува. Каза, че има най-топло отношение към нея, а тя отвърна, че му има вяра.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР