Проблеми с противопожарната и вентилационната система на кораба Юрофери Олимпия“,

...
Проблеми с противопожарната и вентилационната система на кораба Юрофери Олимпия“,
Коментари Харесай

„Юрофери Олимпия“ е имал проблеми с противопожарната и вентилационната система

Проблеми с противопожарната и вентилационната система на кораба „ Юрофери Олимпия “, който се подпали в Йонийско море, е установила Международна организация за ревизиране и обзор на корабите.

Това демонстрира инспекцията, направена два дни преди възникването на пожара на ферибота, предишния петък.

С резултатите от отчета разполагат от Съюза на българските  транспортни служащи. 

Докладите от всички инспекции на плавателните съдове са обществени и са оповестени на уеб страницата на интернационалната организация.

Съюзът на българските транспортни служащи към този момент разполага с този, касаещ опожарения ферибот, сподели ръководителят на синдиката Александър Стамболийски:

" Докладът е изработен от Организацията за надзор на плавателните съдове по Парижкия меморандум. Тя се състои от 27 инспектиращи страни в Средиземноморския басейн и Атлантическия океан ".

Четири съществени нередности и нарушавания на нормите е установила инспекцията на " Юрофери Олимпия ":

" Работата на противопожарните системи и неналичието на документи . Второто, което са установили, е чистотата . Според проверяващите е било много мръсно. Кухните и санитарните пространства не са били добре поддържани. Това е на трето място, и на последно място са установили нарушавания в работата на вентилацията на самия транспортен съд.

Двете съществени точки, които съгласно нас са били максимален проблем, са недобрата работа на противопожарната система и вентилацията. Това са били двете неща, които са могли да спрат разпространяването на пожара и стигането му до такива мащаби ".

Шест дни след пожара на италианския транспортен съд, седем българи не престават да са в неопределеност.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР