Проблемът със стрийм телевизията е, че се изкушавам да гледам

...
Проблемът със стрийм телевизията е, че се изкушавам да гледам
Коментари Харесай

Третият сезон на Грейс и Франки се гледа на един дъх!

Проблемът със стрийм малкия екран е, че се блазня да виждам целия сезон за един уикенд. Нямам самообладание да видя какво ще стане и не щеш ли този уикенд изгледах на един мирис всичките 13 епизода от третия сезон на  по Netflix. Сега не знам по какъв начин ще очаквам цяла година за четвъртия (дано да има подобен!).  Иконите Джейн Фонда и са още веднъж тук, с цел да ни покажат по какъв начин да остаряваме – красиво, храбро и запазили всички качества на!

В края на предишния сезон двете имаха чудесна бизнес концепция, която в този развиват – основаването на вибратори за страдащи от артрит дами от третата възраст. Това несъмнено си заслужава търсенето на банков заем за финансиране. Проблемът обаче е, че на 73 никой не желае да ти даде подобен за 10 години, а по-скоро за една... И до момента в който Франки мисли, че отводите са консервативна реакция против освободената й женственост, то Грейс е наясно, че в очите на хората жена над 70 е пътничка.

Съпрузите Робърт (Мартин Шийн) и Сол (Сам Уотърсън) от 18 месеца към този момент не са техни. След формалните разводи двамата мъже се женят и купуват нова къща, в която да живеят щастливи. Те пък ще се изправят пред ново предизвикателство – да бъдат признати от гей-общността, без да им се постанова още веднъж да лъжат.

Сред безброй духовити реплики и комични обстановки сериалът си остава все по този начин изчерпателен. Последното деяние на живота може и би трябвало да се живее пълноценно, интензивно и да, с доста оргазми, само че не и без увещание, че е време да намалиш солта, да си мериш кръвното, да си заобиколен от положителни хора. А любовта... любовта не стопира да ни намира даже когато сме на 73.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР