Проблемът със семплата визия, която повечето момичета от града обожават,

...
Проблемът със семплата визия, която повечето момичета от града обожават,
Коментари Харесай

5 аксесоара, които могат да повдигнат нивото и на най-баналните дрехи

Проблемът със семплата визия, която множеството девойки от града обожават, е, че след известно време сме капсулирани в нея и се усещаме омаломощени. После следват познатите настроения: „ Нямам какво да облека “, „ Скучна съм “, „ Не съм съвременна “, „ Никой не ме вижда “. Инерцията на баналното ни е погълнала и даже не се сещаме по какъв начин да се измъкнем.

А имаме мощ, просто би трябвало да научим, че куражът, действието, а не безусловно възможностите ни вършат изключителни. В това е разликата сред момиче, облечено в джинси и черна тениска, и fashion girl в джинси и черна тениска.

Едната наподобява като изгубила себе си, другата – като разказваща неповторимата си история.

Разстоянието сред двете се изминава с темперамент, само че е доста по-кратко, в сравнение с очаквате. Нарича се аксесоари.

Подбрахме за вас пет екстри, които ще ви създадат съвременни, забавни и забележителни това лято, до момента в който носите познатите до болежка облекла. Ще разказвате своята история. Не е нужно да взимате заем от банката за тях, задоволително е да прецените рационално кое си заслужава инвестицията и кое – не.

Чанта на колана

Чантите на колана са доста съвременни и това лято. Ако сте склонни да похарчите повече за такава чанта, нашият съвет е да си купите комбинирана с презрамка, която може да се приспособява и за колан, и да не се хвърляте на доста екстравагантен модел. Така, ако следващата година този тренд ненадейно изчезне, ще ви остане една класическа дребна чанта с презрамка, която ще има по-дълъг живот в дрешника ви.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР