Проблемът с ремонта на жълтите павета е много сериозен. Това

...
Проблемът с ремонта на жълтите павета е много сериозен. Това
Коментари Харесай

Министър: Не искаме да наказваме София заради Фандъкова

Проблемът с ремонта на жълтите павета е доста сериозен. Това разгласи пред bTV служебният министър на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков. Ведомството му чака към този момент месец и половина отговор от Столична община на въпроси, свързани с осъществяването на ремонта.

Шишков ще инспектира на следващия ден от 11 ч. слагането на настилката в центъра на столицата и е поканил кмета Йорданка Фандъкова да се причисли към него.

" Надявам се да пристигна. Проблемът е доста сериозен.. Той беше до март, нараснали сме периода, с цел да не загубим европейските пари. За месец и половина не получихме отговор – има ли проблем в плана, има ли проблем в строителството и в кого е казусът, с цел да се случва това. Жълтите павета са пред очите на всички нас, които обичаме София. Ние не желаеме да наложим финансова промяна на София, тъй като ще накажем София, а не Фандъкова. Аз не желая да наказваме София, а да бъдат приключени плановете ", съобщи министърът. Той посочи, че няма персонално отношение към столичния кмет.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР