Пробегът и времето за зареждане са все още тясното“ място

...
Пробегът и времето за зареждане са все още тясното“ място
Коментари Харесай

Карайте дълго, зареждайте кратко с Opel Mokka-e

Пробегът и времето за зареждане са към момента „ тясното “ място по пътя за развиване на електромобилността. Производителите работят и върху двата фактора непрестанно, както Opel показва с образеца на Mokka-e.

Компактният SUV е освен първият Opel, който показва новото лице на марката Opel Vizor, само че също по този начин и първият модел на марката с изцяло цифровия Pure Panel Cockpit, и се предлага както с електрически акумулатори, по този начин и с ефикасни мотори с вътрешно горене още от старта на поръчките.

Електрическият мотор с мощ от 100 кВт/136 к.с. и оптимален въртящ миг от 260 Нютонметра обезпечава мощно, безшумно шофиране от тръгването от място, а с батерия с потенциал от 50 квтч е вероятен пробег до 338 километра без прекъсване за зареждане съгласно WLTP2. Електронно лимитираната оптималната скорост е 150 км/ч.

Опцията за бързо зареждане е неразделна част от необятната гама електрически пътнически и лекотоварни коли на Opel. Независимо дали клиентите избират Mokka-e, Corsa-e, Combo-e Life, Zafira-e Life, Combo-e Cargo или Vivaro-e - батерията постоянно може да бъде обвързвана към социална DC зарядна станция с мощ до 100 кВт зареждане с сила. Електричките на Opel са готови за всички варианти за зареждане като стандарт - без значение от класа на автомобила.

В допълнение към зареждането с прав ток, водачите на Opel могат различно да зареждат трифазен изменчив ток с помощта на бордовото зарядно устройство с мощ 11 кВт посредством стенна кутия или посредством кабел за домакинския контакт. Универсалното зарядно устройство от своя страна може да бъде обвързвано към съвсем всички характерни за дадената страна контакти до трифазната връзка, както и към публични станции за зареждане.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР