Призванието на списание Ново време, от първия ден на неговата

...
Призванието на списание Ново време, от първия ден на неговата
Коментари Харесай

За 125-годишнината Списание Ново време с нов сайт

Призванието на списание " Ново време, от първия ден на неговата поява преди 125 години, по определението на Димитър Благоев - Дядото, e да бъде " обзор на умствения и публичния живот ". Днес, с цел да останем правилни на неговия завет, ние се стремим освен да поддържаме и разширяваме неговия тематичен обсег и аналитично равнище, само че и да бъдем в крайник с цифровата епоха, като стартирахме от началото на април напълно освежен уебсайт на списанието.

Амбицията ни е уеб сайтът НОВО ВРЕМЕ да стане авторитетна територия за изява на доста и разнообразни създатели, естрада за шерване на необятен кръг разбори, оценки и разработки, очертаващи социалистическия светоглед и опция за България и света през днешния ден. Централно място в него заема първият раздел - Актуален обзор, който ще съдържа най-важното за " прегледа на умствения и публичния живот ". Вторият - Дискусия " СОЦИАЛИЗЪМ ХХI ВЕК " ще отразява общите проблеми на програмната полемика и основните проблематични области от нейния обсег - " Светът през ХХI век ", " Преходът ", " Идеи и парадигми ", " Българска социалистическа партия и левицата " и други.

Сайтът НОВО ВРЕМЕ можете да намерите на адрес www.novovreme.com.

За да стане новият уебсайт по-бързо търсената добра платформа за информации и разбори за определящите хрумвания и процесите в обществото през днешния ден, ще разчитаме изключително доста на съпричастността на нашите създатели и читатели, на приятелите на списание " Ново време ", които чакаме да стават неведнъж повече. На пощата на списанието [email protected] чакаме Вашите въпроси и оферти по отношение на уеб страницата и, несъмнено, текстове по проблемите, които предлагаме да дискутираме и създаваме в електронна среда и в книжното издание.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР