Призовавам хората да си помислят, защото може да се реагира

...
Призовавам хората да си помислят, защото може да се реагира
Коментари Харесай

Нинова: Трифонов пак ще употреби народа,

„ Призовавам хората да си помислят, тъй като може да се реагира прочувствено. Това, което Слави Трифонов споделя е невероятно. Отново ще ги използва посредством някаква страст и няма да стане. Единствено Велико национално събраниe може да реши да станем или не президентска република “, сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред bTV, представена от Факти.бг.

Тя дефинира апела на водача на Има Такъв Народ като безусловно неградивен.
„ Има Такъв Народ в продължение на три Народното събрание разбиваха опцията за сигурност. Това е разрушително “, сподели още Нинова.

Нинова дефинира като рационално провеждането на диалози с „ Газпром “. „ Националният интерес диктува да се вземе най-евтиния газ. Очакваме групата за договаряния да ни каже дали е подобен “, сподели тя. По думите ѝ когато договорът ни с „ Газпром “ изтече би трябвало да сме подготвени с различни количества на търпими цени.
На въпрос дали Българска социалистическа партия ще може да се разбере с „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ за „ Газпром “, Нинова отговори, че рационално и прагматично би било тези диалози да се възобновят.

Лидерът на левицата разяснява и злополуката в Бургас, при която починаха двама служители на реда. По думите ѝ по време на последното ръководство мигрантският напън не е бил толкоз мощен. Нинова изрази съболезнования към околните на починалите униформени.

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР