Призовахме Васил Терзиев да оттегли кандидатурата си, заявиха от гражданското

...
Призовахме Васил Терзиев да оттегли кандидатурата си, заявиха от гражданското
Коментари Харесай

БОЕЦ призова ППДБСС да се откажат от номинацията си за кмет: БОЕЦ

" Призовахме Васил Терзиев да отдръпна кандидатурата си ", обявиха от гражданското придвижване БОЕЦ. Те са се срещнали с кандидата за кмет на столицата, препоръчан от ППДБ и Спаси София. Разговорът е бил инициирана от Терзиев, след заложените обществено от БОЕЦ 15 въпроси към него.

" Оценявам човешките и бизнес качества на господин Терзиев. Знам, че в тъмната гора порастват и благородни дървета, които не го осъзнават, само че притеглят живота, с който се хранят чудовищата в мрака ѝ. Накрая тъмната гора изяжда и благородното дърво. Така работи моделът и системата на мафията и Държавна сигурност ", разяснява ръководителят на БОЕЦ Георги Георгиев.

" Доброто, което се случи с неговото издигане за кмет на столицата, е, че се върна тематиката за раните, които не са излекувани, и диалозите, които не са изговорени в нашето общество. А е извънредно време това да се случи, както и да бъде признат закон за лустрация. Ако го направи (се откаже) и продължи с публичната си активност, това ще е мощен знак и опция да продължим битката, с цел да върнем вярата на българските жители и да се преборим със злото, превзело страната ни ", настоя той.

От БОЕЦ са безапелационни, че тъкмо това е идеята им. Те обаче отхвърлят да разясняват детайлности от диалога.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР