Призивът Къпете се споделено - пести вода и ток! на

...
Призивът Къпете се споделено - пести вода и ток! на
Коментари Харесай

ХИТ В МРЕЖАТА: Николай Бареков писа Слаб 2 на вицепремиера с репликата за споделения душ: За неграмотност министерска ваксини няма открити, няма открити...

Призивът " Къпете се споделено - пести вода и ток! " на вицепремиера по климатични политики и министър на околната среда и водите Борислав Сандов продължава да провокира стихия от реакции и подигравателни мнения по негов адрес в обществените мрежи.

С подобен се включи и някогашният евродепутат Николай Бареков.

" Ако вицепремиерът на Киро и министър на екологията е оферирал дама - неприятно, в случай че е оферирал мъж за общ (споделен) душ - още по-лошо. Да не приказваме, че запетайките и използването на цялостния член освен това " харвардско " държавно управление се трансформират в Пандемия на неграмотността. И още веднъж: Сандов, седнете си! Слаб (2) по български език и по етикет! ", разяснява Бареков " споделения душ " на новия министър. Публикацията си приключи с доза възторг с финалните строфи на стихотворението " Вяра " на Никола Вапцаров: " За неначетеност министерска ваксини няма открити, няма открити... ".
свързани новини117818преди 17 часа
В последните дни журналистът, лингвист и някогашен народен представител в Европейския парламент е на лов за необразовани политици и министър председатели с искания, че имат дипломи от Харвард.

След петте правописни неточности на министър ръководителя Кирил Петков в поста му за възобновения аварирал тръбопровод в община Гърмен, Бареков му предложи незабавно ограмотяване.

През уикенда зоркото му око пък разруши на пух и прахуляк културните, езикови и религиозни знания на изменящия ни министър председател Кирил Петков поради честитката му за Бъдни вечер.

Бареков добави и скрийншот, на който е коригирал грешките на министъра:
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР