„Приятелски огън“ от „Отровното трио“ в посока всички други протестни

...
„Приятелски огън“ от „Отровното трио“ в посока всички други протестни
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов сравнява обединяването с Мая Манолова с „кочина“

„ Приятелски огън “ от „ Отровното трио “ в посока всички други протестни водачи, се изсипа в четвъртък. Действието се развива в изявление в уеб страницата „ Фрогнюз “, написа

Хаджигенов съпоставя обединяването с Мая Манолова с „ кочина “ и изяснява, че „ действителността е това. Харесва ни, не ни харесва, това е - кочина е. Единственият метод е да се окаляме “. Тя била последната, която поканили, само че единствената, която се е съгласила.

Ето извадка от другите изявления на „ отровния “ Николай Хаджигенов.

„ Слави сподели не. Христо Иванов сподели не. Какво очаквате да създадем? Да стоим в профил и да викаме, че всички са скапаняци и идващите 30 години да получим същото? Възможностите са извънредно лимитирани и вършим единственото, което е допустимо. Това е единствената опция жителите да бъдат показани. Сигурно не е доста красиво. Какво чакаме - всичко да е рози? Ами няма по какъв начин. “

„ Манолова сподели, че еволюира политически. Готова е да служи на гласоподавателите си. Няма различен настоящ политик с сходна дълга и цветна история… Манолова не е предложила Пеевски. Всички мълчаха. Тя извади топки и сподели, че тя го е предложила. Естествено, че тя го е подкрепила. Но като си приказваме за идейна непорочност - какво вършим с другите?

Христо Иванов сподели, че ще прави правосъдна промяна, с цел да влезе в държавното управление на ГЕРБ. Каква изненада - това не се случи. Правим каквото е допустимо. Идеята ни не е да се продадем. Ако беше по този начин, за 116 дни получихме всевъзможни оферти. Целим смяна. Това е единственият метод. И на мен не ми харесва. Но виждам Манолова като инструмент. Нарекох я „ крива щанга “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР