Приятелката на Никита Кузмин проговори, след като феновете на Celebrity

...
Приятелката на Никита Кузмин проговори, след като феновете на Celebrity
Коментари Харесай

Приятелката на Никита Кузмин от Big Brother на знаменитостите на ITV отговори, след като феновете я забелязаха, че е бесна

Приятелката на Никита Кузмин проговори, откакто почитателите на Celebrity Big Brother видяха ядосаното й лице по време на неловка неточност, откакто той влезе в къщата.

Лорън Джейн се появи дружно със фамилията и приятелите на другите състезатели, само че неточност на водещия Ей Джей Одуду остави Лорън видимо сюрпризирана. Докато я представяха на феновете на Late и Live, Лорън беше наречена „ другарка “ на Никита и даже имаше табелка с име, на която се споделяше тъкмо това – оставяйки я настрани, а почитателите озадачени от това, че експертът на Strictly е доста обществен за тяхната романтика.

Това пристигна след неговия интро пакет, където той се назова " флиртуващ " и сподели, че се любува на " целувки " и " обятия ", само че не сподели, че е привързан с някого. Той може да не е загатнал партньорката си, само че тя ясно сподели, че те са нещо и още веднъж се обърна към Instagram, с цел да подсети на света.

„ Тайната е разкрита! “ Джейн, модел и инфлуенсър в обществените медии, сподели в платформата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР