Приятелката на младия бизнесмен Чочо Арабаджиев честити рождения му ден

...
Приятелката на младия бизнесмен Чочо Арабаджиев честити рождения му ден
Коментари Харесай

Приятелката на Чочо Арабаджиев с емоционални думи към любимия си: Искам да прекарам този и всички следващи животи с теб!

Приятелката на младия предприемач Чочо Арабаджиев честити рождения му ден по доста прочувствен метод, видя HotArena.

Радемила Немска написа във Facebook профила си текст, от който ясно проличава, че хубавицата е надълбоко влюбена в Чочо. Ето и гласи обявата едно към едно: 

Не знам от кое място да стартира. Не съществуват думи, с които да опиша какво усещам. 

Обичам те безпределно! Благодаря, че те има! Благодаря, че те срещнах! Благодаря, че си до мен! Най-ценното нещо в живота ми! Най-големия ми триумф! Вече няма хора като теб, не знам дали в миналото въобще е имало. 

 

 

Ти си заслужен за почитание и удивление във всеки един аспект! Научил си ме на толкоз доста неща и продължаваш да ме учиш! Ти си усмивката, щастието, любовта ми! Моята опора, религия, мощ, моят воин! Най-добрия ми другар! Частта, която е нужна, с цел да съм цяла! 

 

 

Няма минута, в която да не мисля за теб. За тази една година разбрах, че желая да прекарам този и всички последващи животи до теб! 

 

 

Бъди здрав! Бъди борбен и мощен какъвто си бил постоянно! Не се променяй, запази себе си! Всичко друго с времето си, а то ще пристигна скоро! Ще очаквам колкото е нужно! 

Вярвам ти абсолютно и ще те вървя след на всички места! Обичам те, обич моя! Обичам те безпределно, до луната и назад! Благодаря ти, че осмисли живота ми! 

Честит Рожден Ден, Чочо! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР