Приятели, вчера изгледах новото предаване за сватосване. Днес чета многото

...
Приятели, вчера изгледах новото предаване за сватосване. Днес чета многото
Коментари Харесай

Алгафари за Ергенът: Нарочно са избрали простакеси, 90% от жените не са такива

" Приятели, през вчерашния ден изгледах новото предаване за сватосване. Днес чета многото мнения и множеството са извънредно негативни. Т.е. продуцентите са постигнали задачата си. Интересът е провокиран. Лудото превръщане на внимание от всевъзможни потенциали е налице. Тези мнения ще провокират и негледалите първото издание да се кльофнат през тв приемниците за идващото ". 

Така Нидал Алгафари - кинорежисьор и публицист коментира  снощното начало на " Ергенът " . И прибавя:

" Какво е добре да се гледа в този формат? Първото е изборът на продуцентите? Можеха да изберат доста красиви, доста чаровни, доста забавни девойки, доста умни и интелигентни девойки, които да са с друго образование. Едно е да търсиш във виртуалните и улични вертепи шантонерки, друго е да са от университети.

Кой каквото търсил, това намерил, споделя националната мъдрост. Второто е, подадените реплики от сценаристите. Изговаряните думички, изречения и цели фрази са видно привнесени в празноглавието на множеството кифли. Тази сценарна интервенция цели да покаже девойките в светлина, която им се желае на сценаристите и продуцентите. Т.е. това са фантазиите или визиите им за девойките.

Трето е сценарно-продуценското предпочитание за просташко държание за да основат най-малко първоначално измислени от тях спорове, познавайки към този момент душeвността на множеството участнички.

Четвъртото е държанието на " ергенът ". Явно след доста повторения - повторения, са съумели режисьорите да извадят безспорна некомпетентност на основният им воин. Реакциите на изненада, удивление, деликатност, топлота и неустрашимост го окарикатуриха.

Пето са странните дарове и репликите към тях от участничките. Това не са реплики, дори и на най-неуките, необразованите и мъчно връзващи фрази в " махалата ", камо ли на девойки, каквито им се желае да ни ги показват участничките.

Шесто, създателите, продуцентите, сценаристите и режисьорите демонстрират личната си комплексарщина от нежния пол.

Приятели, над 90% от девойки и дамите, освен в България, а и в целия свят, не са такива, както желаят създателите да ни ги показват. Но да се опиташ посредством окарикатуряването на, кое по-добро, кое по-не такова, момиче е засегнатост за по-голямата част от половината човечество.

Всички дами и девойки към мен, в моето обграждане, в обществото, в което пребивавам, не са кухи лейки, простакеси, шантонерки, леки дами и търсещи лек живот и бездействие. Около мен и в обществото в което се движа, към този момент десетилетия, дамите са персони, мощни, положителни, борбени, трудещи се, знаещи и можещи. Може не всички да са научни служащи, само че са най-малко естествено интелигентни.

Та откакто изгледах първото издание на предаването, разбрах единствено, че участвалите в този ефирен памфлет са неразбрани хора, имащи потребност от профилирана психотерапевтична помощ, преди да се усетят организациите за отбрана на дамите да ги погнат, както единствено те могат ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР