Приятели, музиканти и журналисти аплодираха Иоан Карамфилов и песните от

...
Приятели, музиканти и журналисти аплодираха Иоан Карамфилов и песните от
Коментари Харесай

Иоан Карамфилов представи дебютния си албум Nightwalking

Приятели, музиканти и публицисти приветстваха Иоан Карамфилов и песните от дебютния му албум "Nightwalking " на концерт-промоция.

Младият артист и музикант вложи цялата си душа в осъществяването на десетте песни и съумя да развълнува многочислената аудитория, която бе впечатлена от тембристия му, подравнен в целия диапазон глас.

Много другари, измежду които и такива от детството – Йоан-Дако, Йордан Папазов, доста всемирски персони, миски, музиканти и публицисти се любуваха на прочувствената вечер. Десетте части събрани в диска са по музика и текст на Иоан. Сред тях се открояват "Runaway ", "The Horsemen ", "Nightwalking ", "The Oceans and the Sky ". Аранжиментите са дело на Симеон Сомлев, в чието студио в Бояна е записан целият албум. Продуцент на "Nightwalking " е бизнесдамата Гергана Ташкова. Специални благодарности Карамфилов насочи и към известния продуцент Димитър Ташков, който му е оказал помощ извънредно доста за вокалната и ментална подготовка.

Песните в „ Nightwalking " са разнообразни като звучене, което прави албума разноцветен - от чил навън, през рок балади до хард хевиметъл части.

„ Не всяка ария е писана да бъде шлагер, ненавиждам това обществено напрежение - да направя ария в която да "избухваме ", безапелационен е музикантът.

Музиката няма да откаже Иоан от актьорството. Той е уверен, че тя го е направила по-добър актьор - толерантен, откровен и равномерен.



„ Предстои ми по-приятната част от работата – срещи с аудитория онлайн, пред която да показва музиката си Надявам се да имам участия, а за какво не и турнета, споделя Карамфилов.

„ Искам да завърна рока с доста наличие и основно внимание върху Музиката! С основно М! Имам самочувствието на независим реализатор, който скоро няма да се изчерпа от креативност. Мечтая да съм постоянно на сцена, не за популярност, просто там ми е мястото. Усещам се жив и намирам това което диря - там, на сцената. Искам да оставя завещание, с което да оказа помощ на хлапета като мен да се развиват, а не да се предават и да упрекват някого за това, че се усещат неоценени, показа преди време младият музикант.

Иоан Карамфилов е навлязъл в шоубизнеса от 7 годишен, като се е снимал в доста български и холивудски продукции. Жанра на дебютният му албум "Nightwalking " е Християнски Рок.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР