Приятели и мотористи се събраха на лобното място на загиналия

...
Приятели и мотористи се събраха на лобното място на загиналия
Коментари Харесай

Mотористи почетоха паметта на загиналия им колега до Пловдив СНИМКИ

Приятели и мотористи се събраха на лобното място на починалия им сътрудник Йордан Лянин в Първенец, с цел да почетат паметта му, видя GlasNews.

" Почивай в мир, другар.. вечно един от нас! ", гласи текст към фрагментите, споделени в мрежата.

" Почивай в мир благо момче! Винаги ще бъдеш в сърцата на фамилията и приятелите!Мир и покой на душичката ти! Дълбок реверанс! ", прибавя Елена И.

Както съобщихме, 22-годишният юноша от Брестовица загуби живота си при злополука във вторник. По предварителни данни, лек автомобил Волво подхванал противоположен завой, а в него се блъснал мотоциклет Сузуки, ръководен от Йордан.

Той е превозен с кола за спешна помощ за оказване на незабавна здравна помощ, само че малко по-късно в полицията е обявено за гибелта му.

Шофьорът на колата е на 75 години. Предстои да бъде пробван за приложимост на алкохол и опиати. Предстои следствието да откри по какъв начин тъкмо се  стигнало до трагичния случай.

Междувременно поданици на Първенец се провеждат на митинг след трагичния случай. Те упорстват за незабавно обезопасяване на правата, която се трансформирала безусловно в спортна писта за коли и мотори.

Кадри: Владислав Стоянов

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР