Приветствия и поздравления за празника и от политиците у нас.

...
Приветствия и поздравления за празника и от политиците у нас.
Коментари Харесай

Поздравления и приветствия от политиците за празника 24 май


Приветствия и поздравления за празника и от политиците у нас. Те оповестиха, че 24-ти май е най-обичаният ден за българите.

Президентът Румен Радев поздрави българите от Пловдив, където поведе празнично шествие.

" Нека през днешния ден се преклоним пред всички модерни будители пред нашите учители просветители морални и духовни, пред хората които горят в съзиданието обогатяват нашата ценностна система или имат смелостта да разобличават ", прикани президентът.

Снимка: Ладислав Цветков


На празника министър председателят Кирил Петков беше посетител на учениците от 7-мо учебно заведение в София, където самият той е учил.

" Този празник е един от най-важните празници, и хубави, и съгласно мен без познание и просвета България няма да е същинска страна ", означи министър председателят.

Снимка: Ладислав Цветков


Обръщение към българите, учениците и учителите насочи и просветителният министър учен Николай Денков.

" Днес се прекланяме пред великото дело на светите братя Кирил и Методий, на които изискуем не просто нашата писменост, а нашето национално самочувствие. Благодарение на тях се гордеем, че сме разнообразни и неповторими, че сме измежду първопроходниците на европейската цивилизация. Няма нищо по-силно от знанието и нищо по-вдъхновяващо от креативния дух ", добавя Денков.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР