Привържениците на Локомотив Пловдив са огорчени, разочаровани и откровено обидени

...
Привържениците на Локомотив Пловдив са огорчени, разочаровани и откровено обидени
Коментари Харесай

Феновете на "Локо": Г-н Крушарски, доверието ни се изчерпа!

Привържениците на " Локомотив " Пловдив са " огорчени, разочаровани и искрено афектирани " от управлението на тима и доверието към него е " окончателно изчерпано ", написаха те на фенския си уеб страница mainite.bg . Писмото до притежателя Христо Крушарски е подписано от осем от водещите фракции на Локо.

" Г-н Крушарски, възнамерявахме да отговорим на следващите Ви недомислени и неотговарящи на истината мнения, че публиката застава зад Вас след следващата среща, незабавно след публикуването им. Не го направихме само, с цел да не повлияем на настроението на тима преди мача в Коматево. Правим го в този момент, два дни след следващата срамна загуба под управлението на сегашната клубна администрация. Желаем да бъде извънредно ясно, че написаното по-долу не е просто плод на страстите в резултат на отрицателния резултат.
Доверието към настоящето управление е окончателно изчерпано. Вие сте отпред на " Локомотив " Пловдив втора година. За този интервал обещахте толкоз доста, а хората, които наехте за тази работа, свършиха извънредно малко.

Феновете на " Локомотив " сме огорчени, разочаровани и искрено афектирани от метода, по който се управлява нашият клуб. За нас това ръководство е безспорен неуспех и то по критериите, които самичък заложихте.
Поставихте цели, които не бяха изпълнени. Неколкократно обещавахте промени, създаване на конструкция в клуба, професионализъм и проект за развиване. Вместо това виждаме аматьорско държание на всички властимащи в сдружението, което напълно разумно води до трагични и срамни резултати. Една остаряла сентенция гласи, че футболът е елементарна игра за умни хора. За страдание, с изключение на господин Маринков, не виждаме доста такива измежду управителните фактори на " Лаута ".

Пред медиите излиза безкраен поток от срамни изказвания, неспазени обещания и откровени простащини. По време на това управление, клубът ни понесе унижения както в никакъв случай до в този момент.

За да не бъдем голословни, ще приведем образци:

- Постоянните разгулен прояви, цялостният неуспех на селекцията и неспособността да се привлекат качествени играчи от страна на Чавдар Цветков. Всъщност какво въобще работи той?
- Дуото Румен Руйчев и Росен Коруев: празненство на некомпетентността. Хора, които плетат неспирни интриги в клуба, с цел да прикрият личното си незнание и аматьорщина.
- Воин Войнов и цялото треньорско управление - тотална некадърност за мотивация на футболистите и осъществяване на мачовете. След последните срамни мачове всеки себеуважаващ се треньор и помощниците му биха подали оставки. Не и господин Войнов.
- Иван Маринов: повсеместен неуспех на школата, откогато бе назначен. Кой е виновен за напускането на най-хубавите играчи в посока на други тимове?

Ние, проведените почитатели на " Локомотив ", отхвърляме да поносим това състояние и сме подготвени да предприемем радикални ограничения в името на най-обичания пловдивски клуб при положение, че не се разделим с тези хора, потвърдили своята непросветеност и неспособност да извършват дилемите, за които са наети.
Г-н Крушарски, с тях не става! Време е да си вървят! ", гласи известието.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР