Привържениците на Локомотив (Пловдив) изпратиха открито писмо до институциите в

...
Привържениците на Локомотив (Пловдив) изпратиха открито писмо до институциите в
Коментари Харесай

Феновете на Локо Пловдив искат да има фенове по трибуните

Привържениците на Локомотив (Пловдив) изпратиха намерено писмо до институциите в България, в което желаеха публиката в България да бъдат допускана до футболните срещи. Феновете акцентираха седем точки в поддръжка на настояванията си.

" ДО Министерски съвет, НОЩ, БФС, МФВС В изискванията на продължаващата трети месец зараза в България, ние, Клубът на последователите на Локомотив Пловдив, неведнъж показвахме, че оценяваме съответно обстановката в страната и сме в положение да подхващаме ограничения, които са в цялостно сходство с наложените все още условия за сигурност и съблюдаване на обществена отдалеченост. Във връзка с това и поради идното обновяване на провеждането на публични събития навън и закрито при съблюдаване на избраните условия, заявяваме следното:

В съответния случай неналичието на аудитория по стадионите в България се оказва преимущество. Нерядко заетите места са едвам 15-20% от потенциала на стадиона. От това следва, че налагането на строги ограничавания няма да бъде належащо, просто тъй като няма върху кого да бъдат наложени. Смятаме, че допустимата претовареност от 30%, която е позволена за обектите на закрито като театри, кина и така нататък, би трябвало да бъде в действие и за стадионите. Нашите причини в поддръжка на това са следните:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР