Привържениците на Левски показаха огромен интерес към първия мач срещу

...
Привържениците на Левски показаха огромен интерес към първия мач срещу
Коментари Харесай

На "Герена" от 6:00 се изви опашка за билети за "Левски" - ПАОК

Привържениците на " Левски " демонстрираха голям интерес към първия мач против ПАОК от II квалификационен кръг за Лига на конференцията. Двубоят е в четвъртък от 20:00 ч. на ст. " Виваком Арена - Георги Аспарухов " и е първи за " сините " в евротурнирите от 3 години насам.

Тази заран от клуба пуснаха пропуските за свободна продажба, което предизвика почитателите да се наредят на опашка още от 6:00 ч. сутринта. Към 10:00 ч., когато отвориха касите на стадиона, се бяха събрали към този момент стотици последователи. Половината пропуски, които са останали след заделените за притежателите на абонаментни карти, ще се продават всеки ден от 10:00 до 19:14 ч. до изчерпването им. Останалата половина са пуснати в системата на " Ивентим ".

Феновете са лимитирани да купуват до 4 билета, като се чака всички налични места на стадиона да бъдат запълнени. Както е известно, от " Левски " са принудени да затворят част от бранш В (3000 места) поради наказване от УЕФА за нарушение на почитателите при гостуването против словашкия " Ружомберок " (2:0) от сезон 2019/20 в Лига Европа.

Цените за бранш А са от 25 до 45 лева, за бранш В - 23 лева, а за Б и Г - по 15 лева

От съображения за сигурност бе взето и решение да няма гостуваща агитка на ПАОК в четвъртък, а надлежно почитатели на " Левски " да не участват на реванша в Солун на 28 юли.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР