„Притихнал ад“, така депутатът от ИТН Станислав Балабанов определи ситуацията

...
„Притихнал ад“, така депутатът от ИТН Станислав Балабанов определи ситуацията
Коментари Харесай

Балабанов: В Украйна беше като в ад, трябва да им помогнем

„ Притихнал пъкъл “, по този начин депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов дефинира обстановката в Украйна след визитата си там като част от българската делегация.

„ Трябваше да идем на място, с цел да се уверим с очите си по какъв начин наподобява една страна от Европа по време на война в 21 век. Гледките са ужасяващи и всичко това се случва единствено на 300 км от България. Европейци и християни, като нас, сега заплащат цената на войната с живота си “, съобщи Балабанов пред БТВ.

Той дефинира пътуването като извънредно тежко.

„ Тези 48 часа минаха като години, в някои региони изглеждаше все едно животът е спрял, това показваше цялата тази съсипия. В Буча давахме изказванията си над един всеобщ гроб, това беше потресаващо. Украинският народ в действителност има потребност от помощ и въобще не приказваме единствено за оръжия, а и за филантропична, здравна и морална поддръжка “, сподели още той.

По време на обстрелите в Киев делегацията ни е чакала да отпътува от украинската столица и е била в непосредствена непосредственост до задачите.

Снощи Балабанов е станал татко за първи път. Съпругата му певицата Лилия Стефанова е родила момиченце, което са кръстили Зара.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР