Притесненията на Продължаваме промяната за техническо правителство с основателни, тъй

...
Притесненията на Продължаваме промяната за техническо правителство с основателни, тъй
Коментари Харесай

Божидар Божанов: Малко вероятно е техническото правителство да събере мнозинство

Притесненията на " Продължаваме промяната " за " техническо държавно управление " с основателни, защото фактически наподобява малко евентуално, поради поръчките на останалите партии. Това съобщи Божидар Божанов от „ Да, България “ пред публицисти.

Националният съвет на партията се събира довечера в централата на политическата мощ в София, с цел да разиска концепцията на колегата си в „ Демократична България “ – ДСБ, за „ механически кабинет с третия мандат, в случай че бъде връчен на „ Продължаваме промяната-Демократична България “.

" Ще обсъдим дали е допустима, какви са рисковете – от една страна, пред страната, от друга – да не успеем да го осъществяваме и той да не реализира своите цели, изясни депутатът. Но добави, че в случай че има болшинство, което може да демонтира модела на Пеевски, би трябвало да бъде разисквано. Не предпоставяме партиите, които биха взели участие или не, доколкото виждаме поръчката на Българска социалистическа партия е за оптимално необятна поддръжка ", добави Божанов. И беше безапелационен, че вратата за договаряния при втория мандат е затворена за тях.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР