Притеснени сме, че служебното правителство подценява . Малкото новозаразени не

...
Притеснени сме, че служебното правителство подценява . Малкото новозаразени не
Коментари Харесай

СДС: Служебното правителство подценява заплахата от Covid-19

Притеснени сме, че служебното държавно управление подценява. Малкото новозаразени не трябва да ни успокоява. Миналата година през лятото също имахме глътка въздух, само че през есента заболяването изригна с нова мощ и покоси хиляди българи. забуксуваха, само че това не тормози служебния кабинет. Вместо да търси решение на проблемите, новият министър на опазването на здравето основава нови.
Ненужните уволнения на знакови и потвърдени експерти, основава напрежение, а не успокоява системата на опазването на здравето, която би трябвало да работи като обединен механизъм, с цел да предотврати нови талази от ковид. Вместо да се съсредоточат върху виновната си работа, медиците се тормозят кого ще опустоши реваншистката метла на служебното държавно управление. Това е неприемливо и рисково, изключително по време на изключителна епидемиологична конюнктура.
В региона на опазването на здравето всяко държавно управление би трябвало да работи водено от концепцията, че от това, което прави, в огромна степен зависят здравето, живота, а поради пандемията – и хлябът на всеки българин. След няколко месеца ще имаме различен кабинет, само че следствията от неправилните дейности на сегашния, ще бъдат тежки, а пострадали ще сме всички – и хората, и бизнесът!
 Съюз на демократичните сили отбелязва 31 години от синия протест на вярата (ВИДЕО) Съюз на демократичните сили отбелязва 31 години от синия протест на вярата (ВИДЕО)
Преди 31 години, на 7 юни 1990 година, „ Орлов мост “ се трансформира в знак на вярата и фантазията да живеем в демократична европе...
Призоваваме президента Радев да поеме отговорност за дейностите на служебния си кабинет и да не позволява реваншизма да докара до нова вълна на епидемията и здравна рецесия!
Призоваваме здравния министър да се концентрира върху незабавните задания, свързани с опазването здравето и живота на българите, а не да се вживява в ролята на кадровик!
Призоваваме българите да се имунизират всеобщо, да не се подвеждат по лъжливото успокоение и безхаберието на ръководещите! Животът и здравето ни са и в личните ни ръце.
Да бъдем виновни към себе си, макар безотговорността на служебния кабинет!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР