Притежавате ли iPhone? А считате ли, че месечната ви сметка

...
Притежавате ли iPhone? А считате ли, че месечната ви сметка
Коментари Харесай

iPhone потребителите плащат най-големи сметки

Притежавате ли iPhone? А считате ли, че месечната ви сметка е прекомерно висока? Може би сред двете неща има някаква причинност или най-малко по този начин твърди уеб сайтът All Things Digital.

Цитирайки данни от изследване на Consumer Intelligence Research Partners, той твърди че от потребителите на четирите съществени мобилни операционни системи в Съединените щати, тези които употребяват iPhone устройства заплащат най-високи месечни сметки.

На притежателите на Android, Windows Phone и BlackBerry смарт телефони не се постанова да бъркат толкоз дълбоко в джобовете си. Според изследването това е по този начин заради композиция от потребителски настройки и по-високи цени, с които операторите таксуват диалозите през iPhone.

Проучването обгръща интервала октомври - декември 2012 година и от него проличава, че при цели 59 % от интервюираните междинната месечна сметка на клиент с iPhonе е повече от 100 $, до момента в който 10 % заплащат даже повече от 200 $. Едва 6 % пък се лимитират и съумяват да сведат сметката си под 50 $.

За съпоставяне Android, Windows Phone и BlackBerry потребителите заплащат по-малко като фактор за това е и държанието на iPhone притежателите, които явно се отпускат оптимално доста със скъпата си софтуерна играчка. На другия полюс са притежателите на новите Windows Phone смарт телефони, които харчат минимум.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР