Присъединяването на нови членки до голяма степен ще вдигне престижа

...
Присъединяването на нови членки до голяма степен ще вдигне престижа
Коментари Харесай

Георги Вулджев: Присъединяването на нови членки до голяма степен ще вдигне престижа на самата еврозона

" Присъединяването на нови членки значително ще вдигне престижа на самата еврозона, в сравнение с да вдигне нашия авторитет като страна членка на Европейския съюз ". Това означи в изявление за предаването " 12+3 " по стратегия " Хоризонт " икономистът Георги Вулджев :

" През годините всички договаряния, които се водят сред към този момент няколко държавни управления и европейските институции, съответно Европейската централна банка, са доста непрозрачни и не знаем на затворени порти какви диалози се водят , само че в множеството случаи самодейността наподобява идва по-скоро извън, в сравнение с от вътрешната страна , тъй като тук, вътре в България, това не е супер настояща политическа тематика и измежду по-голямата част от популацията има лек песимизъм във връзка с приемането на еврото. За доста европейски политици еврозоната е знак на фантазията за все по-голямата федерализация на Европейския съюз и единството на Европейския съюз ".

" Еврозоната се поддържа жива, откогато се случи огромната евро рецесия сред 2010 и 2014 година, всичките стопански проблеми, които доста страни имаха тогава и не престават да имат до ден сегашен. Това, което държи концепцията за този валутен съюз жива до ден сегашен, е просто присъединението на нови членки ", добави още икономистът.

Цялото изявление с Георги Вулджев можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР