Природното бедствие унищожи домове и бизнеси и прекъсна електрозахранванетоДве торнада

...
Природното бедствие унищожи домове и бизнеси и прекъсна електрозахранванетоДве торнада
Коментари Харесай

2 торнада удариха Тексас

Природното злополучие унищожи домове и бизнеси и прекъсна електрозахранването

Две торнада удариха северната и централната част на американския щат Тексас, осведоми организация Ройтерс. Природното злополучие унищожи домове и бизнеси и прекъсна електрозахранването и рани най-малко седем души.

Местните управляващи оповестиха, че няколко къщи са били развалени или превърнати в руини в Раунд Рок - тексаскии град с население към 120 000 души на към 20 благи от столицата Остин, написа.

Местни медии оповестиха, че тричленно семейство е било избавено от руините на дома си в град Боуи, на към 90 благи северозападно от Далас. Жена е призната в болница.

Телевизия NBC5 заяви, че няколко структури в и към Боуи са били развалени, в това число газова централа на автомагистрала 59 южно от града. Нямаше незабавни известия за пожар или приключване от централата.

Гимназия в Джаксборо, на към 35 благи югоизточно от Боуи, също бе наранена от торнадото. Покривът на физкултурния салон на учебното заведение се е срутил, само че няма данни за потърпевши възпитаници.

Националната метеорологична работа предизвести, че студеният фронт, който е родил торнадата, може да донесе мощни ветрове, градушка и още торнадо в Тексас и Оклахома.

От метеорологичната работа прибавиха, че има нараснал риск от наводнения в южните щати на страната, в това число Луизиана и Мисисипи.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР