Природата вдъхновява, ние създаваме“ е мотото на изцяло натуралната козметика

...
Природата вдъхновява, ние създаваме“ е мотото на изцяло натуралната козметика
Коментари Харесай

Силата на природата привлече плеяда родни звезди и топ-инфлуенсъри

„ Природата въодушевява, ние сътворяваме “ е мотото на напълно натуралната козметика Inalia, показана за първи път в България.

Стилно събитие събра родните звезди Краси Аврамов, Кристина Димитрова, ледената кралица Асдис Ран, певицата Ан Джи, представители на фармацевтичната промишленост и водещи козметолози, с цел да се потопят в магията на хубостта и силата на природата. Power of Nature показа водещия козметичен бранд Inalia, който от 1-и май ще бъде наличен в аптечната и комерсиалната мрежи. Под екзотичното име се оферират над 30 продукта за лице, коса и тяло, включително и новаторска слънце-защитна козметика напълно на естествена основа.



Гостите бяха приветствани от Георги Запрев – управител продажби в Power of nature, България. Специално от Гърция дойдоха създателят на Power of nature Group Константинос Пантелидис, вице-президент на Power of Nature Group, Джордж Лабадас, член на борда на шефовете на Power of nature group и изпълнителния шеф на компанията Йоанис Пантелидис-Пергантас. Компанията е основана през 1984 година и показва цялостна гама от артикули – решения за справяне с леки, постоянно срещани ежедневни здравословни проблеми. В същото време Power of Nature е една от водещите и надеждни европейски компании, трансформирала се в международен дипломат на гръцката природа. За събитието в София дойдоха водещите Елени Папаруна - химик от отдел изследване и развиване и Луиза Валатсу - магистър фармацевт в отдел изследване и развиване.

Събитието почете и създателят на най-голямата аптечна верига в Пловдив маг. фарм. Васил Маджаров, Държавна фирма, който дойде, с цел да се увери в качествата на революционната гръцка козметика.



„ Нашата компания към този момент 40 години употребява силата на природата. Целта ни е да осигурим патентовани решения в грижата за кожата, с помощта на неповторими комплекси от разнообразни типове витамини и други съставки. Благодарим ви за поддръжката и интереса към продуктите с марката Inalia “ – с тези думи се обърна към българската аудитория основателят на компанията Константинос Пантелидис.

„ Компанита ни е фамилна. Ние сме второ потомство от това семейство и не сме част от огромните интернационалните корпорации. Съхранили сме духа на почитание и любов към природата и за нас това е едно ново начало. Надяваме се да оцените и обстоятелството, че нашите артикули са по-различни. Ние работим в 22 страни, само че България за нас е специфична “ – добави Йоанис Пантелидис-Пергантас.



Представянето на Inalia стартира с презентацията на революционния артикул TANPIRE Self-Tanning. Топ-инфлуенсърът и носителка на купата Лейди България 2022, Мария Бойчева, бе първата жена в България, която опита резултата на новаторския артикул. TANPIRE Self-Tanning обезпечава персонализиран, безвреден, натурален и дългогодишен загар. Той не избледнява, няма миризма и не оставя следи.

По време на елегантното събитие бяха показани и линията артикули с незабавен ботокс резултат, които провокираха максимален интерес измежду аудиторията. Истински възторг породиха сериите слънце-защитни и артикули за тяло.

Перлата в короната на Inalia е екстрактът от планински чай, богат на полифеноли и биофлавоноиди, обезпечава мощен антиоксидантен резултат върху кожата. Сериите на водещия гръцки бранд съдържат дестилат от опунция, който е с висока централизация на полифеноли и витамин Е и има успокояващо влияние върху кожата. На екстрактът от скална роза компанията залага поради високото наличие на полифеноли и действието му против свободните радикали. Съставката обичайно се употребява в билковата медицина и е станала известна като парфюмериен съставен елемент от най-голям клас. И най-после, флоралната вода от босилек е противовъзпалителна, антиоксидантна и анти-старееща съставна част. Комбинацията от традиция и ноу-хау е идеално подсилена с потребните свойства на скъпите за здравето на кожата витамини.



Елени и Луиза показаха и серията козметика с натурален и патентован състав Rejuvial VitaminsΤΜ. Тя е новаторски комплекс от витамини D3, E и C със мощно антиоксидантно деяние, което забавя признаците на стареене и ускорява производството на колаген. Витамин D3 защищава клетките от ултравиолетовите лъчи, усъвършенства функционалността на кожната преграда, като лимитира естествената хидратация на кожата и предотвратява проникването на микроби и алергени в кожата. Витамин Е е прочут със свойствата си срещу стареене, защото понижава бръчките и признаците на стареене. Има способността да защищава клетките от офанзивите на свободните радикали, със мощно антиоксидантно деяние. Витамин С усъвършенства избелването на кожата, усилва синтеза на колаген и защищава колагеновото разграждане. Витаминът на здравето предотвратява липидната пероксидация на клетъчната мембрана и стареенето на кожата, понижава индуцираното от ултравиолетовите лъчи увреждане на клетката. ДНК-комбинацията от витамини и билкови екстракти в козметиката Inalia е най-мощната загадка за хубост на всяка жена, която знае тъкмо от какво се нуждае кожата й, с цел да свети от вътрешната страна, осигурявайки незабавен ботокс резултат без убождане.



Скътана в координатите 25ο 16′ източно от о-в Крит се намира естествена среда, където растения с чудесно качество, цветя и плодове, етерични масла и екстракти от критската земя се отглеждат и събират извънредно от Power of Nature SA. Те образуват естествените дейни съставки на козметиката Inalia. Полезните свойства на билковите екстракти са известни още от древността. Днес науката козметология признава техните многочислени изгоди за кожата и се обръща към силата на природата.

Inalia е показана на българския пазар от Power οf Nature - първата компания за естествени здравословни и хранителни артикули в Гърция. От 1984 година Power οf Nature дава цялостна гама от артикули – решения за справяне с леки, постоянно срещани ежедневни здравословни проблеми. Всички козметични артикули на марката са подобаващи и за мъже, както и за бременни дами. В същото време Power of Nature е една от водещите и надеждни европейски компании, трансформирала се в международен дипломат на гръцката природа.

Висококачествената козметика Inalia се състои от натурални първични материали и потвърждава уважението и етичната политика на Power of Nature към правилата, които пазят освен хубостта на кожата, само че и хубостта на природата. Процентът на съставките с натурален генезис надвишава 91%, което потвърждава, че Power of Nature се стреми да употребява по-натурални и по-безопасни съставки във формулите на своята козметика във връзка с околната среда.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР