Природата е във своя разцвет, докато пролетта обгръща града със

...
Природата е във своя разцвет, докато пролетта обгръща града със
Коментари Харесай

Аромат и мекота на Mish Mash Fest - Easter Edition

Природата е във своя подем, до момента в който пролетта обгръща града със своите витални аромати. Носи ни вяра за повече доброта и усмивки. Прекрасни аромати и деликатност ще откриете и на

На 16 и 17 април от 10:00 до 18:00 в Ларгото на София ще можем да срещнем голям брой създатели, които са оставили сърцето си в своите невероятни произведения, които могат да бъдат съвършеният специфичен подарък за нашите близки. А за какво не и за самите нас!
 Излизаме на шествие в София и бдение със свещи в Пловдив 5 апр 2022 | Потресени от зверствата в Буча и омерзени от реакциите на част от българите, които настойчиво повтарят кремълските...
Днес споделяме с вас 5 създателя, чиито произведения ни носят доста мирис и мекост.

Glim & Glam е компания за свещи с напълно естествен соев восък за умишлен живот. Продуктите им са умишлено ръчно направена на дребни партиди, с цел да бъдат здравословни за тялото, дома и Майката Земя.

Всяка една свещ се излива ръчно в България с естествен растителен восък, което я прави нетоксична и да устоя 30-50% по-дълго от елементарна свещ с парафин. Восъкът, който са избрали, е еко-соя, която не съдържа ГМО, пестициди или хербициди. Соевите зърна са възобновим източник и восъкът е естествено биоразградим.

Всяка свещ е направена с памучен фитил без олово, който разрешава чисто изгаряне в продължение на часове, изпълвайки дома ви с точното количество мирис. Свещите Glim & Glam са прелестно допълнение към вашия дом, а след тях остава сладостен стъклен буркан за многократна приложимост.

 Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР