Припомняме, че в сряда, в интервю за ЕйБиСи Байдън заяви,

...
Припомняме, че в сряда, в интервю за ЕйБиСи Байдън заяви,
Коментари Харесай

Байдън отговори на Путин: На някакъв етап ще преговаряме



Припомняме, че в сряда, в изявление за ЕйБиСи Байдън съобщи, че Русия ще би трябвало „ да заплати висока цена “ за опитите си за интервенция в президентскипе избори в Съединени американски щати. Също по този начин той отговори с „ да “ на въпрос дали счита Путин за „ палач “.

Путин от своя страна пожела на Байдън „ да бъде здрав “, а по-късно предложи двамата да си поговорят искрено в директен ефир доста скоро.

, съобщи от своя страна представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

в отговор на доста неприятното изявление на президента Байдън. Мога да окачествя това единствено с думата " неприятно ", съобщи представителят.

По-късно в петък международни медии излъчиха фрагменти с Джо Байдън, който три пъти се спъва и най-после пада на стълбите на държавния аероплан „ ЕърФорсУан “. Американският водач се качвал на борда, с цел да отпътува за Атланта. Той много бърза по стълбите и от фрагментите се вижда, че не стъпва с цяло ходило, залита, а на третия път пада на коляно и се хваща за парапета.Бързо се изправя и се изкачва до горе по-бавно, обръща се и насочва привет, козирувайки, споделя Ройтерс.

Говорителката на Белия дом Карин Джийн-Пиер заяви, че президентът е напълно добре и допусна, че причина за залитането му може да е мощният вятър в региона въз основата.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР