Припомняме , че тъкмо по нареждане на заслужилия артист Борисов

...
Припомняме , че тъкмо по нареждане на заслужилия артист Борисов
Коментари Харесай

”Заслужилият артист” Борисов загрижен за бюджета и СР Македония, извини се половинчато на Кирил Петков

Припомняме, че таман по разпореждане на " заслужилия актьор " Борисов ГЕРБ през вчерашния ден и през днешния ден взе участие в блокирането на кворума в Народното събрание дружно с Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане ". Това провали пленарните съвещания.

Борисов през днешния ден разгласи, че имало съвещание на Изпълнителната комисия на партията.

Той отговори на " спекулации ", една от които за Северна Македония. ГЕРБ решили да дадат " зелена светлина " на прилежащата страна (чрез поддръжка за събаряне на ветото върху старта на договарянията за влизането й в ЕС).

Борисов акцентира, че България все още блокира договарянията освен на Македония, само че и на Албания.

Той предложи да има изключително пленарно съвещание на Народното събрание още през днешния ден за гласоподаване на " френското предложение ".

Огромни спекулации имало и по тематиката " бюджет ".

Бойко Борисов отвори " скоба " за вота на съмнение: " Този избор мина не поради ГЕРБ, Движение за права и свободи или който и да било, а първо, тъй като самата управническа коалиция се счупи; обвиняванията й в корупция, в неистини, задкулисие и то брутални... "

Лидерът на ГЕРБ уважавал водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По мотив изказването й, че в този момент ще настъпи безпорядък.

Затова Изпълнителната комисия на ГЕРБ задължавала депутатите от партията да гласоподават в поддръжка на измененията в бюджета, колкото и неприятни да били те, с цел да не бъдат упреквани, че поради тях няма да има нарастване на пенсиите.

Бойко Борисов заръча на националните си представители да проведат диалози с другите партии Народното събрание да заседава по две точки - за бюджета и за " френското предложение ".

Лидерът на ГЕРБ прикани са се спре с обидите, като се извини половинчато, че през вчерашния ден е нарекъл премиера Кирил Петков страхливец.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР