Приоритетът е да се разкрие източникът на експлозията, която е

...
Приоритетът е да се разкрие източникът на експлозията, която е
Коментари Харесай

Официално Скопие: Приоритет е да се установи източникът на експлозията

" Приоритетът е да се разкрие източникът на детонацията, която е провокирала толкоз мощен пожар в рейса. Така че всички условия ще бъдат тествани, в това число имало ли е туби с гориво в рейса ". Това разгласи в  по мотив трагичната автобусна злополука на автомагистрала Струма, лишила живота на 46 души, измежду които и 12 деца. 

С тези думи правосъдният министър отговаря на въпрос дали северномакаденското държавно управление прави опити да разследва информация, съгласно която с тези рейсове се придвижват пластмасови туби цялостни с нафта, която е по-евтина в Турция. Маричич прецизира и, че оживелите от злополуката категорично са споделили, че е имало детонация, която е предизвикала пожара в рейса. Мисля, че прокурорските и полицейските служби би трябвало да прегледат тези обстоятелства, прибавя той.

Само ден по-рано и зам.главният прокурор Борислав Сарафов разгласи, че има данни за гърмеж при трагичния инцидент, само че към момента не ясно какво го е предизвикало - дали нещо от вътрешната страна, или удар с мантинелата. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР