Принцовете Уилям и Хари, които заедно се срещат с хората,

...
Принцовете Уилям и Хари, които заедно се срещат с хората,
Коментари Харесай

Уилям и Хари се обединиха в скръбта

Принцовете Уилям и Хари, които дружно се срещат с хората, се превърна в един от благите и най-неочаквани моменти в тези мрачни за британците дни.

Заедно със съпругите си - Катрин и Меган, те поздравиха хората в Уиндзор. Това е панорама, която до предходната седмица мислехме, че няма да забележим още веднъж. Тогава в медиите се говореше за вражди и непреодолими разлики, за раздори и не толкоз благи думи. Самият факт, че не ги бяхме виждали дружно от повече от две години, е сладкодумен. 
 Денят на разединението 9 септ 2022 | Спокойна и топла вечер на 8 септември 2022. Младежи чистят Паметника на руската войска, откакто единствено преди...
Всичко това се промени в четвъртък! След  тази фотография е доказателство, че загубата на обичан човек може да донесе единение, да сложи нещата в вероятност и да остави различията настрани. 

Разбира се, ние не знаем какво стои зад и отвън тази фотография! Дали това е единствено шоу? Просто едно позитивно обръщение? Еднократен миг на единение? 

Уилям и Хари към този момент са се сблъскали с непостижимото за премерване възприятие на загуба, и то в най-ранна възраст: със гибелта на принцеса Даяна, тяхната майка. 

Според източници точно принц Уилям е отправил поканата към принц Хари и Меган да се появят дружно пред хората. Това обаче няма по какъв начин да промени обстоятелството, че Уилям и Хари се намират в друг стадий от своя живот.  

След гибелта на кралицата  вече е престолонаследник. Той е принцът на Уелс, името, с което двамата до през вчерашния ден назоваха татко си - и това единствено по себе си е достатъчно необичайно.

В същото време  живее със семейство си в Калифорния, където се радват на своя личен живот отвън отговорностите, свързани с кралското семейство. Те генерират голям публичен интерес, не постоянно позитивен, и наподобява живеят с медийно торнадо, което витае над тях.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР