Принципно безалкохолната бира е направена основно за водачи на МПС,

...
Принципно безалкохолната бира е направена основно за водачи на МПС,
Коментари Харесай

Безалкохолната бира също може да ви лиши от шофьорска книжка

Принципно безалкохолната бира е направена главно за водачи на МПС, само че както сочат последни изследвания по тематиката, пиенето на такова питие и шофирането по-късно, могат да доведат до отнемане на свидетелството за правоуправление.

Това е изключително настоящо откакто Европейски Съюз упорства за нулеви промили в кръвта при шофиране. А проучванията демонстрират, че след изпиване на две бутилки безалкохолна бира в кръвта ще има към 0.04 промила, написа automedia. investor.bg.

Това е по този начин, тъй като и безалкохолното питие съдържа 0.5% алкохол. Той естествено е свръхминимално количество, само че в случай че преди този момент сте приели медикаменти, съдържащи алкохол, или сте яли плодове с признаци на ферментация, да вземем за пример и по-късно сте пили безалкохолна бира, може да се появи резултатът на интоксикация.

Ако ви спре КАТ, дрегерът ще регистрира съществуване на алкохол в кръвта. Специалистите предлагат за имате поради тези факти и в случай че въпреки всичко решите да изпиете бутилка безалкохолна бира, то тя да е единствено една и да изчакате 30-ина минути и едвам тогава да шофирате. След две или повече безалкохолни бири можете да тръгнете на път с кола едвам след 2 часа, не по-рано.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР