Принцесата на Уелс раздава няколко фини жеста в ново видео,

...
Принцесата на Уелс раздава няколко фини жеста в ново видео,
Коментари Харесай

Фините жестове на Кейт Мидълтън категорично отхвърлят жестоките онлайн слухове, казва експерт

Принцесата на Уелс раздава няколко фини жеста в ново видео, което би трябвало да анулира жестоките онлайн клюки за нея, твърди специалист.

Кейт е снимана във видео по какъв начин се усмихва и беседва щастливо с принц Уилям по време на пътешестване до магазин в Уиндзор, по време на възобновяване си от коремна интервенция. Кадрите, снимани в Windsor Farm Shop в събота, демонстрират по какъв начин Кейт носи чанта с покупки дружно с Уилям, който също носи чанта, до момента в който излизат от магазина и отиват на паркинга.

Клипът беше сниман от наблюдаващ, който видя двойката и ги разказа като изглеждащи „ щастливи “ и идва след отсъствието на Кейт от публичния живот след коремна интервенция на 16 януари, което докара до диви тайни теории в обществените мрежи медии за нейното местоположение и здравословно положение.

Подробности за нейното положение не са разкрити, само че дворецът Кенсингтън по-рано сподели, че то не е обвързвано с рак и че Кейт желае персоналната й здравна информация да остане поверителна. Онлайн с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР