Принцеса Шарлийн се завърна в Монако при съпруга си принц

...
Принцеса Шарлийн се завърна в Монако при съпруга си принц
Коментари Харесай

Принцеса Шарлийн се върна в Монако

Принцеса Шарлийн се завърна в Монако при брачна половинка си принц Албер и децата си, откакто здравето й към този момент се усъвършенства, оповестиха от кралския замък. Шарлийн се омъжи за владетеля на Монако - принц Алберт през 2011 година, само че в продължение на месеци отсъства от княжеството заради здравословни проблеми. Официалната пресслужба на Монако съобщаваше, че става дума за „ положение на дълбока обща отмалялост “.

„ Следващите няколко седмици би трябвало да разрешат на принцеса Шарлийн да укрепи в допълнение здравето си, преди последователно да възобнови своите публични отговорности и задължения “, се споделя в изказване на двореца, представено от Ройтерс. От Двореца отричаха известията за раздор сред Шарлийн и принц Алберт.

Принцеса Шарлийн е родена в Южна Африка. Тя беше народен играч и показа родината си на Олимпийските игри през 2000 година След сватбата й с принц Алберт обаче имаше доста спекулации в медиите за скрито нейно боледуване, отключване на психическо заболяване или даже невярност.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР