Принцеса Беатрис и съпругът ѝ Едуардо Моци заминаха на меден

...
Принцеса Беатрис и съпругът ѝ Едуардо Моци заминаха на меден
Коментари Харесай

Принцеса Беатрис и Едуардо Моци на меден месец във Франция - slava.bg

Принцеса Беатрис и брачният партньор ѝ Едуардо Моци отпътуваха на меден месец във Франция.

Според списание People младоженците се любуват на ваканцията си, откакто се ожениха скрито на 17 юли в замъка Уиндзор. Изданието добавя, че това ще е единствено началото на почивката, защото двойката възнамерява още по-дълга отмора някъде другаде.

„ Те са на къс меден месец във Франция. Планират по-дълга и по-луксозна почивка през август “, споделя източник. Принцеса Беатрис и Едуардо изненадаха света, когато оповестиха, че към този момент публично са семейство. По-рано през месеца те направиха загадка сватбена гала, на която са участвали единствено 20 посетители, измежду които кралица Елизабет II, принц Филип и родителите на булката – принц Андрю и Сара, херцогинята на Йорк.

След това е последвало малко тържество, на което са били поканени още няколко души. Всички те вечеряли, танцували и са се забавлявали под особено направена тента, която е била декорирана с цветя.

Пандемията от ковид на няколко пъти променяше сватбените проекти на двойката и точно по тази причина церемонията се състоя в стеснен кръг. Сега принцеса Беатрис и Едуардо Моци може умерено да се насладят на ваканцията си, спазвайки всички рекомендации на СЗО, с цел да се предпазят от болестта.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР