Принцът и принцесата на Уелс са особено съвестни по отношение

...
Принцът и принцесата на Уелс са особено съвестни по отношение
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и принц Уилям подготвят Джордж за служба сега – така че „не е страшно“

Принцът и принцесата на Уелс са изключително съзнателни във връзка с това по какъв начин отглеждат идващия крал – като се твърдят, че той не е изплашен от вероятността, се твърди.

10-годишният принц Джордж ще стане крал в някакъв миг от живота си. Робърт Хардман, чиято книга „ Създаването на крал: Крал Чарлз III и актуалната монархия “ е излязла в този момент, сподели по какъв начин майка му и татко му се пробват да възстановяват този развой, доколкото е допустимо.

Той сподели на ХОРАТА: „ С Джордж има чувството, че целта е той и неговите братя и сестри да не бъдат отлагани от това, че не е ужасно, че е нещо, което те схващат и ще бъде част от живота им. И има разбиране да го създадем допустимо най-ненатрапчив и естествен - в случай че можете да го наречете естествен - и допустимо най-приятен. "

Той твърди, че принцът на Уелс, Уилям, 41, счита, че образованието на неговия правоприемник е извънредно значима част от живота му. В биографията на Робърт също по този начин се отбелязва, че принц Уилям не се усеща по този начин, сяк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР