Принц Уилям и Кейт Мидълтън са семейство от 2011 г.,

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън са семейство от 2011 г.,
Коментари Харесай

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и какво разкриха за началото на връзката си

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са семейство от 2011 година, само че се познават от много преди този момент. Като двойка, чиято обич се ражда в университета, и те имат своите занимателни и леко срамни моменти дружно, които един ден евентуално ще опишат на децата си.

Направиха го и в последното телевизионно предаване, в което участваха. В него те трябваше да подготвят празнична вечеря за благотворителна идея. А Мидълтън не пропусна да спомене, че това не й е първият път, в който й се постанова да носи табла, тъй като в университета е припечелвала като сервитьорка.

Кейт се пошегува със себе си, че уменията й да носи чаши и чинии са в действителност ужасни. Дори един път се е случило по този начин, че спаначената чорба, която е сервирала, се е оказала по стените и тавана. Все отново, тя очевидно е родена за херцогиня, а не за обслужващ личен състав.

По същото време, когато Кейт е заработвала като сервитьорка, Уилям се е опитвал да я впечатли с кулинарните си умения. Тя си спомня, че той й е приготвял спагети болонезе и други сходни неособено комплицирани ястия, написа The Sun.

Днес много по-рядко се навърта в кухнята и Мидълтън се майтапи, че най му се отдава да подготвя фамилната закуска. Шарлот и Джордж са наследили любовта към кулинарията и сами демонстрират предпочитание да подготвят някоя вкусна рецепта в компанията на родителите си.

Това може единствено да радва майка им Кейт, тъй като развива тяхната креативност. Тя споделя, че всички най-вече се забавляват, когато си подготвят тесто за пица. Вероятно това да не ни звучи като най-традиционното ястие за херцог, херцогиня и техните принц и принцеса, само че няма подозрение, че им е най-любимото. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР