Принц Уилям е разказал за брат си принц Хари, докато

...
Принц Уилям е разказал за брат си принц Хари, докато
Коментари Харесай

Уилям направи рядка забележка за принц Хари

Принц Уилям е разказал за брат си принц Хари, до момента в който е танцувал с локални поданици в Белиз по време на обиколката си из Карибите, оповестява mirror.co.uk.

Вчера Уилям и брачната половинка му Кейт посетиха село Хопкинс, където демонстрираха танцовите си придвижвания с девет локални възпитаници от Културния център Гарифуна.

През последните години доста се приказва за разрива сред Уилям и по-малкия му брат, като се твърди, че връзките им са охладнели поради терзанията на Уилям от бързо разрастващата се връзка на Хари с Меган Маркъл преди кралската им женитба през 2018 година

Напрегнатият спор бързо се развихри - Хари съобщи, че брат му е "хванат в капан " в кралската система по време на бомбастично изявление с Опра Уинфри, откакто се отхвърли от поста си на върховен кралски чиновник.

Откакто напусна Обединеното кралство при започване на 2020 година, Хари се е виждал с брат си единствено два пъти - на погребението на принц Филип и на откриването на скулптура на починалата им майка принцеса Даяна.

А Уилям в последно време прави доста малко мнения за брат си в общественото пространство.

Вчера обаче, по време на визитата си при Хопкинс, Уилям е бил запитан за предходното пътешестване на Хари до Белиз през 2012 година - когато също е посочил танцовите си придвижвания.

Синтия Елис-Топси, общоприет дипломат на нацията гарифуна, сподели пред списание PEOPLE: "Казах на Уилям, че когато [брат му] принц Хари пристигна в Белиз, той танцуваше и нямаше потребност от подучване. Той е дива карта.

"Уилям се засмя и сподели: "Хари не се тормози ".

Карибската обиколка на Уилям и Кейт продължава през днешния ден с посещаване на зашеметяващите руини на античните маи в Каракол, надълбоко в сърцето на Белиз.

Те бяха разведени из обекта и имаха опция да прегледат Каана, или небесния замък, който остава най-високата конструкция, основана от индивида в Белиз.

По-късно кралската двойка ще прекара известно време с английски и белизски бойци надълбоко в гората Чикибул.

Херцогът е посетил Белиз като младеж през 2000 година, когато съгласно сведенията е изучавал техники за оцеляване в джунглата дружно с гвардейците от Уелс, които са били обучавани от звеното за поддръжка на образованието на английската войска в границите на учението "Родна пътека ".

Снимка:
Getty Images

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР