Принц Хари ще „хвърли ядрена бомба“ върху кралското семейство. Мемоарите

...
Принц Хари ще „хвърли ядрена бомба“ върху кралското семейство. Мемоарите
Коментари Харесай

Хари с книга-ядрена бомба за кралското севейство - slava.bg

Принц Хари ще „ хвърли нуклеарна бомба “ върху кралското семейство. Мемоарите му би трябвало да излязат идната година със съдействието на издателството Рандъм Хаус и кралските източници показаха сериозна угриженост.

И в новините от Двореца през днешния ден се оповестява, че автобиографията ще „ хвърли нуклеарна бомба “ върху всяка вяра да се помирят фамилните връзки, съобщи marieclaire.co.uk.

Според кралски източници, ходът е изработен, с цел да покаже, че той не желае да позволява разликите им.

Според кралския сътрудник Ръсел Майърс, това буди „ страхове “ в кралското семейство за това, което може да бъде разкрито.

Дори се счита, че кралицата, с цел да отбрани фамилията, желае да види копие, преди да бъде отпечатано.

Мемоарите дават обещание да споделят „ съкровен и сърдечен спомен “ от живота на Хари до момента, или най-малко по този начин той сподели през юли, когато разгласи преместването.

Смята се, че първият план е съвсем приключен и съгласно слуховете принцът е работил с известния писател-романист и публицист Джон Джоузеф, който е оказал помощ със спомените на тенисиста Андре Агаси и съоснователя на Nike Фил Найт.

Това се случва след изявлението на Хари и Меган с Опра Уинфри през март, единствено месец преди принц Филип да почине....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР