Принц Хари не планира да види крал Чарлз или принц

...
Принц Хари не планира да види крал Чарлз или принц
Коментари Харесай

Завръщането на принца: Хари отново във Великобритания за годишнината от смъртта на кралицата

Принц Хари не възнамерява да види крал Чарлз или принц Уилям, когато се завърне във Англия в навечерието на първата годишнина от гибелта на кралицата, и няма да бъде съпроводен от брачната половинка си Меган Маркъл.

Херцогът на Съсекс ще отлети от Калифорния за Лондон, с цел да се появи на събитие на благотворителната организация „ WellChild “, която отбелязва достиженията и устойчивостта на тежко заболели младежи.

Церемонията по връчването на премиите ще се състои единствено ден преди първата годишнина от кончината на кралица Елизабет на 8 септември, само че съгласно осведомени принцът " няма желание " да види брат си или татко си по време на престоя си.

Prince Harry will return to the UK on the eve of the first anniversary of the Queen's death
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Източниците прибавиха, че въпреки че значимата дата би била добър мотив за фамилията да " изглади разликите си " в памет на " починалата кралица ", те настояват, че връзките сред херцога, брат му и татко му остават " твърдо на дъното ".

За разлика от миналогодишните световни прояви на тъга и дни на държавни събития, за годишнината от гибелта на кралицата, която умря в Балморал предходната година на 96-годишна възраст по време на обичайния си летен престой в замъка, не са планувани обществени или частни фамилни събирания.

Очаква се това лято кралят и кралицата да прекарат деня в частен размисъл, защото не престават традицията на майка му да обитава в замъка, макар че нормално спи в Бъркхол, неговата частна резиденция в имението.

Очаква се принц Андрю също да се появи в шотландската резиденция, съпроводен от дъщерите си. Не е известно дали други кралски особи също ще посетят замъка.

Избягвайки Шотландия, херцогът ще отлети за Дюселдорф за игрите " Инвиктус ", които стартират няколко дни по-късно.

42-годишната Меган Маркъл няма да стопира в Обединеното кралство на път за игрите, а ще лети напряко за Германия от Калифорния, заяви Telegraph.

Prince Harry will return to the UK on the eve of the first anniversary of the Queen's death
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK)
Говорейки за бързия престой на принца в Обединеното кралство, вътрешен източник съобщи пред Mirror: " Въпреки че някои може да предположат, че би било добре фамилията да уреди разликите си, може би даже в паметта на починалата кралица, нещата са надалеч.

Източникът добавя, че връзките остават " крепко стъпили на земята " след рецензиите на принц Хари към 74-годишния крал Чарлз и 41-годишния принц Уилям в документалния филм " Netlfix " и взривоопасната му мемоарна книга " Spare ".

Тримата кралски особи за финален път бяха видени дружно на коронацията на краля на 6 май, само че принц Хари отлетя за у дома незабавно откакто напусна службата в Уестминстърското абатство, пропускайки огромна част от празненствата през уикенда. Меган не е участвала на коронацията.

Последният път, когато братята бяха видени дружно със съпругите си, беше по време на разходка пред замъка Уиндзор след погребението на кралицата през септември.

Вътрешни лица допускат, че въпреки принц Хари да няма да се види с Уилям или Чарлз, той може да откри време да се види с братовчедките си принцеса Беатрис и принцеса Юджини, с които е останал непосредствен.

Докато обитава в Обединеното кралство, херцогът ще би трябвало или да изиска да се настани в апартамент в някое от кралските имения, като да вземем за пример Уиндзор, или да откри хотел или другари, при които да отседне, защото по-рано тази година беше изселен от Фрогмор Котидж.

Prince Harry “will return to London next month for a charity event close to his heart — the Awards. And the ceremony will be streamed on HELLO! online, as we're official media partners for the heartwarming event. ”
— R.S. Locke / Royal Suitor (@royal_suitor)
Хари е патрон на „ WellChild “ от 15 години и постоянно участва на церемонията по връчването на годишните награди.

Наградите на " WellChild “ през 2022 година се организираха в деня на гибелта на кралицата, а херцогът и херцогинята се отдръпнаха от събитието, като Хари отлетя за Шотландия.

Забавяне при излитането на самолета му значи, че той е бил във въздуха, когато новината за гибелта на баба му е била обявена на света.

Напрежението сред принц Хари, краля и брат му се увеличи след бомбастичната му биография и документалната поредност на Netflix.

В биографията си „ Spare “, оповестена по-рано тази година, Хари твърди, че е получил директни указания от тогавашния принц Чарлз да не води Меган, като написа по какъв начин татко му е показал " безсмислени и неуважителни " аргументи тя да не го придружи в Балморал.

В изявление през януари той съобщи: " Денят, в който тя умря, беше просто една в действителност, в действителност ужасна реакция от страна на членовете на моето семейство “.

Церемонията на „ WellChild “ се организира дни преди началото на игрите " Инвиктус " на Хари за ранени военнослужещи и ветерани в Дюселдорф, Германия, на 9 септември.

Revealed: Harry will return to the UK on eve of first anniversary of the Queen's death for charity … via

I'm sorry but who?
— CalamityClaire (@CalamityClaire4)
Хари съобщи: " От близо 20 години „ WellChild “ трансформира живота на младежите... предоставяйки сериозни грижи, които слагат преди всичко физическото, психическото и прочувственото благоденствие на тези хора и техните фамилии. "

По време на събитието той ще прекара известно време с всеки победител и неговите фамилии на банкет преди церемонията, след което ще връчи премията за вдъхновяващо дете (на възраст от четири до шест години) и ще произнесе тирада.

Мат Джеймс, основен изпълнителен шеф на „ WellChild “, съобщи, че церемонията по награждаването ще " хвърли светлина върху забележителната резистентност и дух " на тежко болните младежи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР