Принц Хари и Меган Маркъл шокираха света, когато се оттеглиха

...
Принц Хари и Меган Маркъл шокираха света, когато се оттеглиха
Коментари Харесай

Всички признаци, че принц Хари и Меган Маркъл бавно се превръщат в кралски особи на непълен работен ден

Принц Хари и Меган Маркъл шокираха света, когато се отдръпнаха от кралското семейство, само че наподобява, че може да създадат малко завръщане към предходните си отговорности.

Херцогът на Съсекс се завърна за малко в Обединеното кралство по-рано този месец, с цел да посети татко си крал Чарлз, откакто монархът беше диагностициран с рак. Беше обявено, че Хари също е подготвен да се върне на повърхностен работен ден към кралските си отговорности, с цел да оказва помощ, до момента в който Чарлз се подлага на лекуване.

Хари също разкри проекти да се върне в Обединеното кралство през идващите месеци. Говорейки пред Good Morning America, той сподели: „ Имам планувани други пътувания. Това ще ме води през Обединеното кралство или назад в Обединеното кралство, тъй че знаете, ще се отбия и ще видя фамилията си, доколкото мога. “ Тук сме разгледали всички признаци, че Хари може да се завърне в кралското семейство.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Mirror Съединени американски щати.

ПР...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР