Принц Андрю ще присъства на кралско събитие с крал Чарлз

...
Принц Андрю ще присъства на кралско събитие с крал Чарлз
Коментари Харесай

Принц Андрю ще носи одеждите си от хермелин за вечерята на Кралския викториански орден

Принц Андрю ще участва на кралско събитие с крал Чарлз през днешния ден, само че е упрекнат, че се пробва да " проправи пътя си назад в публичния живот ".

Съобщава се, че херцогът на Йорк ще носи халатите си от хермелин за партията на Кралския викториански медал, която признава службата и лоялността към монарха.

В Уиндзор ще се организира и вечеря с до 600 посетители, в това число Негово Величество и принц Едуард.

Кадифените одежди и блестящите отличителни знаци отбелязват позицията му на рицар на жартиера - персонална чест, която към момента се държи от херцога, откакто е лишен от военните си трофеи и трофеи на Негово Кралско Височество.

Андрю беше заставен да се отдръпна от кралските си отговорности след скандал със полово принуждение, който той отхвърля.

Той заплати £ 12 милиона в извънсъдебно съглашение на обвинителката си Вирджиния Джуфре, а по-късно му бе неразрешено да се появи дружно с починалата кралица на обичайното шествие за Деня на жартиера в Уиндзор.

Бившият народен представител Норман Бейкър съобщи, че херцогът " ще направи всичко допустимо, с цел да си проправи път назад в публичния живот ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР