Принц Андрю постигна споразумение с Вирджиния Джуфре по гражданското дело

...
Принц Андрю постигна споразумение с Вирджиния Джуфре по гражданското дело
Коментари Харесай

Принц Андрю и Вирджиния Джуфре с извънсъдебно споразумение



Принц Андрю реализира съглашение с Вирджиния Джуфре по гражданското дело за полово принуждение, заведено от нея против него. 

Вирджиния Джуфре съди херцога на Йорк за полово посегателсво в три обособени случая, когато тя е била на 17 години. Обвинения, които принц Андрю продължава да отхвърля. 

В писмо до американския съд, където се гледа делото обаче бе известено, че принц Анрдрю и Вирдижния Джуфре са постигнали извънсъдебно споарзумение. В писмото се споделя, че принцът ще изплати на Джуфре неназована сума. 

Представители на принц Андрю обявиха, че той отхвърля коментар по наличието на писмото. 

От Бъкингамския замък също отхвърлиха коментар по договорката. Реагирайки на изказването на съда юристът на Джуфре Дейвид Бойс сподели, че „ то приказва задоволително единствено по себе си “. 

Рейчъл Маскел, народен представител от Лейбъристката партия за Централен Йорк, възобнови апела си към принца да се откаже от купата си херцог на Йорк. Тя означи, че закъснението му да изрази страдание за връзките му с педофила Джефри Ъпстийн и реакцията му на обвиняванията против него „ надълбоко са наранили и са сложили в неловко състояние “ жителите на града.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР