Примерът с електрическия пикап Tesla Cybertruck, чийто първи клиенти чакаха

...
Примерът с електрическия пикап Tesla Cybertruck, чийто първи клиенти чакаха
Коментари Харесай

Range Rover внезапно откри предварителните поръчки за първия си електрически SUV – самата кола все още не е представена

Примерът с електрическия пикап Tesla Cybertruck, чийто първи клиенти чакаха покорно повече от четири години след анонса, въодушеви английската компания Jaguar Land Rover да стартира да приема предварителни поръчки за първия напълно електрически SUV на марката Range Rover. Външният тип и характерностите към момента не са оповестени, като се изключи обособени данни.

Производството на новия артикул ще се прави във Англия един до друг с неговите хибридни „ сънародници “. Както се изяснява в формалното прессъобщение на Range Rover, електрическото транспортно средство ще бъде основано на платформата Modular Longitudinal Architecture и ще предлага вътрешно напрежение от 800 V, осигуряващо бързо зареждане, когато е обвързвано към мощни DC зарядни станции.

Динамичните характерности на флагманския електрически автомобил на марката ще бъдат сравними с най-хубавите модели на Range Rover, оборудвани с 8-цилиндрови мотори с вътрешно горене, а в проходимостта няма да отстъпва на всички свои прародители.

При тестванията на прототипите особено внимание ще бъде обърнато на градивната издръжливост и устойчивост на основните компоненти; електрическият автомобил ще бъде планиран да преодолява бродове с дълбочина до 850 мм и да тегли ремарке, въпреки и за сметка на запаса от пробег. Тестерите на Range Rover ще би трябвало също по този начин да открият, по какъв начин понижава пробегът на тяговата батерия при студове до минус 40 градуса по Целзий, защото тестванията ще се правят на специфична площадка в Швеция. Другата прекаленост ще бъде тестването на прототипите в пустините на ОАЕ, където температурите на въздуха доближават до плюс 50 градуса по Целзий.

Jaguar Land Rover също по този начин ще сглобява блоковете за ръководство на силовите детайли и тяговите акумулатори във Англия, макар че към момента не е конкретизирано кой ще доставя акумулаторните кафези.

Особено внимание ще бъде обърнато на комфорта на пасажерите, а за битката с непотребния звук в кабината ще бъде обезпечена система за интензивно шумоподтискане. Очаква се доставките на първия напълно електрически SUV Range Rover да стартират през идната календарна година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР