Примата на българската музика Лили Иванова подари всички цветя, получени

...
Примата на българската музика Лили Иванова подари всички цветя, получени
Коментари Харесай

Лили Иванов с красив жест към медиците


Примата на българската музика Лили Иванова подари всички цветя, получени за рождения й ден на медиците от УМБАЛ " Александровска ". Наред с тях, тя изпрати и специфичен букет от самата нея с обръщение: " Битката е тежка, само че Вие сте по-силните и не сте сами! Благодаря Ви! ".

Освен букетите, Лили Иванова подари на медиците и 100 бр. комплекта с дарове, измежду които най-новия й албум " Севдана ", новият лимитиран постер с персонален подпис и особено благопожелание, написано на рождения й ден:

„ Днес ГЛАВНА РОЛЯ имат медиците!

Изолирани зад СТЪКЛЕНИ СТЕНИ, те са нашите герои. Да им дадем нашата обич, тъй като ЛЮБОВТА Е ЖИВОТ!

Пожелавам им да са все по този начин НЕВЕРОЯТНО отдадени, КАКТО НИКОЙ ДРУГ! Да ги залеем с БУРНАТА РЕКА на нашите овации. Респект!

Приемете през днешния ден моите „ аплаузи “ към Вас, скъпи медици, за постоянството, всеотдайността и обичта към специалността! Защото, АКО СПЕРЕТЕ ДА НИ ОБИЧАТЕ, ЩЕ СПРЕ ДА НИ ИМА!

Поднасям Ви тези цветя от мен и моите другари, засвидетелствали почитание за рождения ми ден. Те са за Вас, в символ на признателност и любов!

Специални благодарности на проф. доктор Костадин Ангелов, шеф на УМБАЛ „ Александровска “, за съдействието и поддръжката!

Отново – почит! “
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР